Beautysupps

Health      Skin      Vitality

Beauty Supps is een ondersteunende supplementenlijn die door ingrediëntsamenstelling een gerichte focus op de gezondheid, de huid en de vitaliteit heeft. Beauty Supps is ontwikkeld door een Nederlands team met o.a. een voedingsmiddelentechnoloog en een medisch bioloog. Dit team volgt de wetenschappelijke onderzoeken die overal ter wereld worden gedaan zeer nauwgezet en doen binnen hun organisatie zelf ook onderzoek naar ingrediënten en hun werking.

Waarom suppletie nemen?

Uit een onderzoek in de V.S. is gebleken dat de voedingswaarden in ons voedsel in een periode van 50 jaar sterk is afgenomen, vooral in groente, fruit en vlees.
Wanneer wij volgens de ADH (aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) eten, opgesteld door de Nederlandse Gezondheidsraad, krijgen wij voldoende voedingsstoffen binnen.
In de praktijk blijkt dat wij toch niet altijd voldoende van de geadviseerde voedingsstoffen eten, vaak door de drukte van ons dagelijks leven.
Daarbij is onze huid ons grootste orgaan maar wel de laatste orgaan die alle voedingsstoffen krijgt die je inneemt met je voeding. Huidproblemen en/of huidveroudering staat gelinkt met voeding.

 

Voedingsdagboek

Wil je weten wat je nog meer kunt doen voor een gezonde huid? Vul dan het voedingsdagboek in. Klik op de volgende link, registreer jezelf en zoek dan op de pagina waar alle experts vermeld staan naar Salon Exclusief en klik mij aan. Vul het dagboek in voor een week en stuur mij even een mail naar info@schoonheidssalonexclusief.nl.

Zo kan ik jouw voedingsdagboek inzien en deze kunnen we bespreken door middel van een intake gesprek.
Dit intakegesprek kunt u 24/7 online boeken. Graag bij opmerkingen invullen dat het om het voedingsdagboek gaat.

https://frenchhousecosmetics.nl/voedingsdagboek/#home