Voel je mooi en zelfverzekerd

Een huid die gezond is. Een frisse en vitale uitstraling. Een uiterlijk dat past bij hoe je je voelt. Kortom: mooi en zelfverzekerd zijn. Dat is wat we jóu gunnen! En waar we je mee helpen om dit te bereiken.

Alles in huis voor jouw persoonlijk behandelplan

Jouw wensen ten aanzien van jouw uitstraling zijn belangrijk. En daar besteden we graag tijd en aandacht aan! Bij Exclusief Skinstore & Salon werken we samen met de cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers – Leufkens van DermaClinic. Zij biedt toonaangevende (medisch) cosmetische behandelingen voor gezichtsverjonging en huidverbetering. DermaClinic is de landelijke kwaliteitsketen voor botuline toxine (Botox) en fillers, laserbehandelingen en (medische) skincare producten.

Veilig en effectieve behandelingen en producten

Onze specialisten werken uitsluitend met hoogstaande behandelingen en producten.
We richten ons op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.

Over Dr. Anke Hoogers-Leufkens:

M.D., PhD, Toehorend lid NVCG, redactielid vakblad NVCG, BIG-nummer: 29065503901

Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM, waarna ze promoveerde op het onderwerp darmkanker (risicofactoren en het stellen van de diagnose). Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), waarvoor zij werkte op de afdelingen intensive care, ‘maag-, darm- en leverziekten’, interne geneeskunde, (hemato-) oncologie, nefrologie (nierziekten), SEH en cardiologie.

Uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren. Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden.

Over DermaClinic

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die jouw wensen voor jouw uiterlijk laat aansluiten bij hoe jij je van binnen voelt. DermaClinic werd in 2003 opgericht door dr. Catharina Meijer. Catharina Meijer is, naast een ervaren ondernemer, een gerenommeerd cosmetisch arts en opleider voor cosmetisch artsen. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) heeft ze haar sporen verdiend als voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde als medische discipline in Nederland.

Dr. Catharina Meijer legt in onderstaande film uit hoe zo’n behandeltraject precies werkt.

Wanneer aanwezig?

Cosmetisch arts Dr anke Hoogkens – Leufkens is bij ons in de salon aanwezig de komende dagen:

  • Dinsdag 11 februari 10:30 – 17:00
  • Dinsdag 17 maart 10:30 – 17:00
  • Dinsdag 21 april 10:30 – 17:00
  • Dinsdag 2 juni 10:30 – 17:00
  • Dinsdag 14 juli 10:30 – 17:00

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt hiervoor contact opnemen met het secretariaat van Dermaclinic.
In overleg met jou plannen zij de consult en/of de behandeling in bij ons in de salon op de gewenste datum.

Telefoonnummer: (085) 112 2004
E-mail: secretariaat@dermaclinic.nl

www.dermaclinic.nl