Bindweefselmassage voor een gezonde huid!

De bindweefselmassage is multi inzetbaar en is een echte fitness work-out voor je huid.
Vergeleken met andere massages werkt deze op de bindweefsellaag van de huid, en wordt er op deze manier goed op de doorbloeding gewerkt en verklevingen worden losgemaakt.
Waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing en versteviging. Doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd kunnen diverse producten tijdens de behandeling veel beter worden opgenomen.
De huid wordt geprikkeld om meer collageen en elastine vezels aan te maken. Waardoor de huid jonger en steviger uit gaat zien.
Daardoor is deze behandeling mooi in te zetten tegen huidveroudering.

bindweefselmassage, schoonhoven, krimpenerwaard

Voor wie?

Je leest en hoort steeds vaker dat sterren veelvuldig gebruik maken van een bindweefselmassage. Niet zonder reden! Na 1 behandeling is de huid al mooi opgefrist en is de doorbloeding gestimuleerd.
Een bindweefselmassage is inzetbaar bij:

• Huidverslapping
• Rimpels
• Littekens
• Huidstructuur

De bindweefselmassage voegen we vaak toe in een van deze behandelingen:

De massage kun je niet als losse behandeling boeken, maar is altijd een upgrade in een gezichtsbehandeling. Bij het inplannen van een afspraak kun je kiezen uit een tijdsduur van 60-75-90 minuten. Na een uitgebreide huidanalyse bekijken we samen hoe we de rest van de behandeling in gaan vullen. Ben je voor het eerst bij ons in de salon? Boek dan een kennismakingsbehandeling in. Dan beginnen we met een intakegesprek vooraf en bespreken we samen jouw wensen.