Gezichtsbehandeling:

Jouw huid in topconditie brengen

Wij werken niet met een vooraf opgestelde gezichtsbehandeling, maar met een all – in gezichtsbehandeling op maat. Echt afgestemd op jouw wensen en huidconditie. Zo kan iedere behandeling dus anders zijn, want jouw huid is immers uniek. Ook heeft je huid bijvoorbeeld in de zomer andere behoeftes dan in de winter.

Je boekt bij ons een bepaalde tijdsduur in: 40 / 60 / 80 minuten. Samen gaan we dan kijken hoe we het beste de behandeling in kunnen vullen. Dit kan bijvoorbeeld heel mooi een combinatie zijn van een peeling met de Elt Beauty Angel Collageen Lamp. Zonder dat je voor verrassingen komt te staan want onze All – In behandelingen hebben namelijk vaste prijzen.

Kom je voor het eerst in de salon voor een gezichtsbehandeling? Dan kan je kiezen voor een kennismakingsbehandeling. Tijdens deze behandeling maak je kennis met de producten van Cosmedix, Ultraceuticals en wij maken kennis met jouw huid door middel van een uitgebreide huidanalyse door middel van ons Huidscan apparaat de Observ. Voorafgaand de behandeling nemen we ook de tijd voor een uitgebreide intakegesprek. Zo kunnen we jouw wensen bespreken en daarna een persoonlijk behandelplan opstellen.

gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen ook voor mannen!

Huidverbetering alleen voor vrouwen? Welnee!
Een mannenhuid is anders als een vrouwenhuid en vraagt om specifieke verzorging. Ook kent de huid van de man ook diverse huidproblemen. Jouw huid brengen we weer in topconditie. Daarvoor kunnen we diverse behandelingen en producten in zetten om zo het maximale resultaat te behalen.

Diverse Specials:

 

Benieuwd wat we voor jouw huid kunnen betekenen?
Boek een kennismakingsbehandeling!