Ontdek medische lasertherapie

 

Om alle facetten in en rondom huid aan te kunnen bieden hebben we een mooie samenwerking met de huidtherapeute Julie van Cosmetique Totale.
Wil je graag een mooie en gezonde huid? Maak kennis met de mogelijkheden van medische en cosmetische lasertherapie. HBO opgeleide huid- en laserspecialist Julie houdt 1x per maand laserspreekuur bij Exclusief Skinstore & Salon. Je kunt voor allerlei huidindicaties bij haar terecht voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld.

huidtherapeute, huidtherapie, bergambacht

Waarom een laserbehandeling?

Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit gemiddeld een interval van 4 tot 6 weken.

Vergoeding zorgverzekering

Cosmetique Totale is aangesloten bij alle zorgverzekeringen. Als je aanvullend verzekerd bent voor huidbehandelingen kan er een deel vanuit de aanvullende polis vergoed worden. De voorwaarden van aanvullende verzekeringen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen ook per pakket variëren. Wij adviseren je om jouw polis goed te bestuderen. Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak te maken voor het laserspreekuur.

Huidaandoeningen die o.a. tijdens het laserspreekuur bij Exclusief worden behandeld:

Littekens

(acne / chirurgisch / atrofisch / hypertrofisch / brandwonden)

Roodheid

(o.a couperose, diffuse roodheid, rosacea, Rhinophyma neus)

Huidverjonging (lichte en diepe rimpels)
Ouderdoms- / steelwratjes Pigmentvlekken Dermale Naevi
Xanthelasma Fibromen/angiomen/vaatjes/spider naevi

Ongewenste haargroei

(o.a ingegroeide haren)

Over Cosmetique Total

Cosmetique Totale is sinds de oprichting in 2004 uitgegroeid tot marktleider in Nederland op het gebied van huidtherapie, laserbehandelingen, en medische peelings.

Wij vinden het belangrijk dat onze huidtherapeuten voldoen aan de hoogste standaarden. Zo hebben wij een uitgebreid intern trainingsprogramma op het gebied van de nieuwste behandelingen en zijn alle huidtherapeuten in Nederland aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

De Cosmetique Totale Group heeft 68 vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Daarnaast komen onze huidtherapeuten op >400 ambulante behandellocaties.

Wanneer aanwezig?

Huidtherapeute Julie is bij ons in de salon aanwezig de aankomende dagen in ’23:

  • Vrijdag 11 augustus 9:00 – 17:30
  • Vrijdag 22 september 9:00 – 17:30
  • Vrijdag 3 november 9:00 – 17:30
  • Vrijdag 15 december 9:00 – 17:30

Afspraak inplannen

(Let op: de afspraak is hiermee niet direct ingepland. Wij nemen contact met je op voor het bevestigen van de afspraak.)

    Maak een keuze voor de type afspraak: