Ontdek medische lasertherapie

 

Om alle facetten in en rondom huid aan te kunnen bieden hebben we een mooie samenwerking met de huidtherapeute Ezgi van Medi Skin Care.
Wil je graag een mooie en gezonde huid? Maak kennis met de mogelijkheden van medische en cosmetische lasertherapie. HBO opgeleide huid- en laserspecialist Ezgi houdt 1x per maand laserspreekuur bij Exclusief Skinstore & Salon. Je kunt voor allerlei huidindicaties bij haar terecht voor een gratis intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt er een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld.

Waarom een laserbehandeling?

Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit gemiddeld een interval van 4 tot 6 weken.

Vergoeding zorgverzekering

Medi Skin Care is aangesloten bij alle zorgverzekeringen. Als je aanvullend verzekerd bent voor huidbehandelingen kan er een deel vanuit de aanvullende polis vergoed worden. De voorwaarden van aanvullende verzekeringen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen ook per pakket variëren. Wij adviseren je om jouw polis goed te bestuderen en eventueel contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar of het hoofdkantoor van Medi Skin Care via 030-2203600. Je hebt geen verwijzing nodig om een afspraak te maken voor het laserspreekuur.

Huidaandoeningen die o.a. tijdens het laserspreekuur bij Exclusief worden behandeld:

Littekens

(acne / chirurgisch / atrofisch / hypertrofisch / brandwonden)

Roodheid

(o.a couperose, diffuse roodheid, rosacea, Rhinophyma neus)

Huidverjonging (lichte en diepe rimpels)
Ouderdoms- / steelwratjes Pigmentvlekken Dermale Naevi
Xanthelasma Fibromen/angiomen/vaatjes/spider naevi

Ongewenste haargroei

(o.a ingegroeide haren)

Over Medi Skin Care

Bij Medi Skin Care staat op maat gemaakte zorg en hoogwaardige laserapparatuur voorop. De HBO-gediplomeerde en medisch onderlegde huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen die ingezet worden voor diverse huidaandoeningen. Medi Skin Care heeft een nauwe en directe samenwerking met artsen in meerdere ziekenhuizen door heel Nederland (o.a Meander Amersfoort en Baarn, Gelre Apeldoorn en Zutphen, het Deventer Ziekenhuis, Haga Ziekenhuis (Sportlaan), Zaans Medisch Centrum, Alrijne Ziekenhuis Leiden.) Daarnaast hebben wij een eigen Huid- en Lasercentrum in De Bilt (Utrecht), dat vijf dagen per week geopend is.

Specialistische en medisch gekeurde apparatuur De huidtherapeuten van Medi Skin Care hebben een interne opleiding genoten tot laserspecialist. Binnen Medi Skin Care werken de huidtherapeuten met diverse specialistische en medisch gekeurde laserapparatuur zoals o.a. de Iridex/Yellow laser, Fractional laser, CO2 laser, IPL en Diode Lightsheer. Door de nauwe samenwerking met dermatologen en chirurgen is de expertise en kennis van de behandeling van diverse huidaandoeningen middels laser zeer uitgebreid.

Wanneer aanwezig?

Huidtherapeute Ezgi is bij ons in de salon aanwezig de aankomende dagen in ’23:

  • Vrijdag 20 januari 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 24 februari 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 24 maart 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 21 april 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 12 mei 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 16 juni 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 14 juli 9:30 – 17:30
  • Vrijdag 11 augustus 9:30 – 17:30

Afspraak inplannen

(Let op: de afspraak is hiermee niet direct ingepland. Wij nemen contact met je op voor het bevestigen van de afspraak.)

    Maak een keuze voor de type afspraak: