Voel je mooi en zelfverzekerd

Een huid die gezond is. Een frisse en vitale uitstraling. Een uiterlijk dat past bij hoe je je voelt. Kortom: mooi en zelfverzekerd zijn. Dat is wat we jóu gunnen! En waar we je mee helpen om dit te bereiken.

Alles in huis voor jouw persoonlijk behandelplan

Jouw wensen ten aanzien van jouw uitstraling zijn belangrijk. En daar besteden we graag tijd en aandacht aan! Bij Exclusief Skinstore & Salon werken we samen met de cosmetisch arts Dr. Anke Hoogers – Leufkens van DermaClinic. Zij biedt toonaangevende (medisch) cosmetische behandelingen voor gezichtsverjonging en huidverbetering. DermaClinic is de landelijke kwaliteitsketen voor botuline toxine (Botox) en fillers, laserbehandelingen en (medische) skincare producten.

Wat is het verschil tussen Botox en fillers?

Met het verstrijken van de jaren verandert je gezicht en vermindert de natuurlijke elasticiteit van je huid. Je kunt last krijgen van rimpels, volumeverlies en veranderde contouren. Soms kan het dan voelen alsof je gezicht niet meer past bij hoe je jezelf van binnen voelt. Met injectables kunnen we het volume herstellen en rimpels verzachten waardoor je weer tevreden zal zijn met jouw uiterlijk.

Volumeherstel met injectables: fillers

Door fillers te injecteren, krijgt de huid meer volume. Hierdoor kan de huid minder snel rimpelen en dat zorgt voor een gladdere huid. De injecteerbare gel zorgt voor een uiterst natuurlijk resultaat. Dat maakt fillers geschikt voor vrijwel elke gelaatszone. Zo geven we je gezicht meer volume bij ingevallen wangen, marionetlijnen of een verslapte huid rond de kin en kaaklijn. We kijken hierbij naar je gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Met onze liquid facelift liften we je hele gezicht. Veel van onze behandelingen voeren we uit met microcanules. Met een klein naaldje vullen we zo snel en comfortabel een groter onderhuids gebied. Hierdoor is de kans op blauwe plekken heel klein. Ook bij volumeverlies en rimpels in het decolleté en op de handen is een behandeling met injectables heel effectief.

Gezichtsspieren ontspannen met injectables: Botox

Fronsrimpels, voorhoofdslijnen, een onrustige kin en de kraaienpootjes rond je ogen ontstaan doordat je onbewust je gezichtsspieren aanspant. Hierdoor wordt de huid in elkaar gedrukt en ontstaat er een beschadiging. Onze behandeling met Botox geeft deze spieren rust en vermindert zo de rimpels in je gezicht. Het resultaat is een zachter uiterlijk met een minder strenge uitdrukking. Botox is ook effectief bij andere gezondheidsproblemen, zoals tandenknarsen, hoofdpijn en overmatig transpireren.

Veilig en effectieve behandelingen en producten

Onze specialisten werken uitsluitend met hoogstaande behandelingen en producten.
We richten ons op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werken alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes.

Over Dr. Anke Hoogers-Leufkens:

M.D., PhD, Toehorend lid NVCG, redactielid vakblad NVCG, BIG-nummer: 29065503901

Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM, waarna ze promoveerde op het onderwerp darmkanker (risicofactoren en het stellen van de diagnose). Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), waarvoor zij werkte op de afdelingen intensive care, ‘maag-, darm- en leverziekten’, interne geneeskunde, (hemato-) oncologie, nefrologie (nierziekten), SEH en cardiologie.

Uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren. Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden.

Over DermaClinic

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die jouw wensen voor jouw uiterlijk laat aansluiten bij hoe jij je van binnen voelt. DermaClinic werd in 2003 opgericht door dr. Catharina Meijer. Catharina Meijer is, naast een ervaren ondernemer, een gerenommeerd cosmetisch arts en opleider voor cosmetisch artsen. Als voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) heeft ze haar sporen verdiend als voorvechtster van kwaliteitsverbetering en erkenning van de cosmetische geneeskunde als medische discipline in Nederland.

Dr. Catharina Meijer legt in onderstaande film uit hoe zo’n behandeltraject precies werkt.

Wanneer aanwezig?

Cosmetisch arts Dr anke Hoogkens – Leufkens is bij ons in de salon aanwezig de komende dagen:

  • 16 januari ’23
  • 27 februari ’23
  • 17 april ’23
  • 22 mei ’23
  • 3 juli ’23

 

Afspraak inplannen:

(Let op: de afspraak is hiermee niet direct ingepland. Wij nemen contact met je op voor het bevestigen van de afspraak.)

    Maak een keuze voor de type afspraak: