Huidverjonging voor een stralende huid

Voelt jouw huid slapper aan? Beginnen de rimpels – helaas – inmiddels al meer zichtbaar te worden? Tijd voor een effectieve behandeling voor huidverjonging! Wil jij graag werken aan het verbeteren van de conditie van jouw huid? Dan ben je bij Exclusief Skinstore & Salon absoluut aan het juiste adres.

Behandelplan voor huidverjonging

Ouder worden we allemaal, maar we kunnen de manier waarop we ouder worden zeker beïnvloeden. Daarvoor zetten we een behandelplan voor huidverjonging in. Hiermee werken we samen om jouw huid er jonger en stralender uit te laten zien.

Er zijn verschillende technieken en behandelingen om een betere huidconditie te realiseren. Het behandelplan is voor iedereen anders. Jouw huid is namelijk uniek en de oorzaken voor huidveroudering verschillen. Jouw huid is namelijk niet in 1 dag veranderd, dus onderzoeken we eerst waarom de huid is veranderd. Dit doen we door middel van een intakegesprek inclusief uitgebreide huidanalyse in een kennismakingsbehandeling

Hoe kun je huidveroudering tegen gaan?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat de huid er ouder uit is gaan zien. Oorzaken kunnen van binnenuit komen, maar ook van buitenaf. Ons lichaam mist op den duur vaak essentiële voedingsstoffen om de nodige collageen aan te maken. En deze collageen is juist zo nodig om de huid jeugdig te houden. Daarom zijn ook zaken zoals voeding en lifestyle belangrijk om huidverjonging te realiseren.

Ook factoren zoals stress en schadelijke effecten van het milieu kunnen de boosdoeners zijn. Voor iedere probleem is er echter een oplossing. Huidverjonging is dus ook bij jou mogelijk!

Behandelingen huidverjonging

Exclusief Skinstore & Salon biedt verschillende behandelingen om de huid weer actief te maken en deze er weer jong en stralend uit te laten zien. Alle behandelingen zijn bewezen effectieve methoden om huidverjonging te realiseren. Ook is een combinatie van deze behandelingen mogelijk in kuurverband om huidveroudering tegen te gaan. Je kunt bij ons terecht voor:

Bindweefselmassage

Oxygeneo behandeling

Cosmedix peelings

Genosys micro needling

Welke behandeling of combinatie van behandelingen bij jou het beste resultaat heeft is afhankelijk van de conditie van jouw huid. Het is een proces en op basis van de huidanalyse stellen we een behandelplan op.

Wil jij er ook jonger uit zien?

We vertellen je echt geen fabeltjes en we gebruiken geen geheime wondermiddeltjes, maar huidverjonging is ook voor jou heel goed mogelijk. Er zijn zoveel behandelmethoden dat er ook voor jou een mogelijkheid is om rimpels te verminderen en nieuwe rimpels tegen te gaan.

Ben je benieuwd hoe wij huidverjonging bij jou kunnen realiseren? Boek direct een kennismakingsbehandeling!