Dr. Anke Hoogers-Leufkens

M.D., PhD, Toehorend lid NVCG, redactielid vakblad NVCG, BIG-nummer: 29065503901
Cosmetisch arts dr. Anke Hoogers-Leufkens heeft zeer brede en intensieve medische ervaring. Na haar opleiding geneeskunde in Maastricht deed ze drie jaar wetenschappelijk onderzoek in het UMC Utrecht en bij het RIVM, waarna ze promoveerde op het onderwerp darmkanker (risicofactoren en het stellen van de diagnose). Hierna startte Anke met de medisch-specialisten opleiding tot maag-, darm- en leverarts (MDL), waarvoor zij werkte op de afdelingen intensive care, ‘maag-, darm- en leverziekten’, interne geneeskunde, (hemato-) oncologie, nefrologie (nierziekten), SEH en cardiologie.

Uiteindelijk besloot Anke haar hart te volgen en koos ze voor de overstap naar cosmetische geneeskunde. Hierin kan zij haar passie voor schoonheid en intensief contact met mensen goed combineren. Anke gaat voor kwaliteit, de beste producten en aandacht voor de cliënt. Het doel van haar behandeling is een mooi natuurlijk resultaat; de natuur nét iets helpen om gracieus ouder te worden.

Cosmtisch arts Anke is 1 dag per 5 weken bij ons in de salon aanwezig om de behandelingen uit te voeren. Uiteraard kun je ook terecht voor een vrijblijvend consult bij Anke.