Hoi! Ik ben Lisette,

Oprichtster en eigenaresse van Exclusief Skinstore & Salon sinds november 2013.
Sinds 2009 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu noem ik mezelf liever huidspecialist omdat ik mij niet zozeer bezig houd met schoonheid, maar juist met de huid!
Door de jaren heen heb ik een enorme passie ontwikkeld voor huidverbetering.
Juist doordat ik zelf altijd een slechte huid heb gehad (acne) weet ik hoe onzeker je kan worden van je eigen vel.

De laatste jaren is er ook een grote ontwikkeling geweest in diverse behandelingen en technieken. Daarom heb ik ook besloten om verder te gaan in mijn vakgebied. Na een pittige selectieprocedure kan ik vanaf september 2023 beginnen aan de HBO deeltijd huidtherapie opleiding aan de Hogeschool Utrecht. Een pittige opleiding van 4 jaar, waardoor ik in de praktijk iets minder te vinden zal zijn. Gelukkig kan ik op mijn collega’s bouwen, die mijn agenda deels zullen opvangen.

”Schoenmaker blijf bij je leest” is een voor mij een belangrijke kernwaarde. Doe waar je voor bent opgeleid en waar je kennis van hebt, laat de rest aan andere specialisten over.
Vandaar de keuze om te gaan samenwerken met o.a de cosmetisch arts van Dermaclinic en de huidtherapeut van Cosmetique Totale.
Om zo wel alle facetten aan te kunnen bieden in en rondom de huid. Ik ben onwijs trots om te kunnen zeggen dat ik samenwerk met vakvrouwen in mijn team! Samen willen we met jou werken aan een gezonde huid.

Resultaatgericht werken is wat ik het liefste doe, of dat nu gaat om een behandelplan samen te stellen of juist mooie wenkbrauwen maken met semi – permanente make – up.

Ben je nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet je graag in de salon! Ook voor een goeie bak koffie ben je meer dan welkom.

Tot gauw!